Erick Morillo overleden, reel 2 real i like to move it

DJ Erick Morillo overleden

DJ Erick Morillo overleden

Op dinsdag 1 september is DJ Erick Morillo dood aangetroffen in zijn woning in Miami Beach, Florida. Tot op heden is de doodsoorzaak onbekend en is er nog weinig bekend over wat er is gebeurd. Op 49 jarige leeftijd is DJ Erick Morillo overleden.

De Colombiaanse-Amerikaanse DJ haalde de jaren 90 zijn grootste bekendheid uit de hit ‘I like to move it’ onder de naam ‘Reel 2 Real’ samen met de producer Ralph Muniz en rapper Mad Stuntman. Hij werd gezien als één van de grondleggers van het house eiland Ibiza in de vorm waarin het nu bestaat. Als één van de eerste bracht hij de house muziek naar het eiland.

Tot 2013 hebben we nog regelmatig wat nieuwe nummers uitgebracht zien en horen komen door deze DJ. In andere nieuwsartikelen lees je bijna alleen maar over zijn eerder genoemde grootste hit. Er is veel meer goede muziek van deze man gekomen. Daarom noem ik even een paar nummers welke je nog steeds prima je collectie mee kunt uitbreiden.

Aan het eind van het bericht kun je bijvoorbeeld luisteren naar zijn remix uit 2014 van Afro medusa – Pasilda (Erick Morillo remix). Ook zijn nummer So many times en Lost in you (samen met Eddie Thoneick) kun je er vinden. Als afsluiter Live your life, een mooi video erbij van zijn leven als DJ.

Vanaf 2013 heeft de DJ, die zijn schaapjes inmiddels op het droge had, besloten het rustiger aan te gaan doen. Optreden deed hij nog, maar alles een beetje minder.

Subliminal records was het label van Erick Morillo. In de jaren als DJ en producer ontving hij zes awards.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie NIEUWE PROJECTEN bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€499


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€999