Pro DJ community

social DJ platform

DJ nieuws

Blijf op de hoogte

Artikelen uit de DJ wereld, artiesten scene, evenementen industrie of horeca. Dat is onder andere wat wij graag willen delen, DJ nieuws!

Wat is er leuker dan het laatste nieuws lezen met alles wat betrekking heeft op jouw hobby en passie? DJ, DJ’en, draaien, clubs, clublife, festivals en evenementen. Wij van Music nation delen regelmatig nieuwe interessante artikelen en nieuws berichten uit onze DJ scene. DJ nieuws! Maak even een gratis account aan en je kunt altijd deze gratis DJ artikelen blijven lezen en zo blijf je dus ook op de hoogte van de nieuwtjes uit de DJ wereld en lees je gratis handige tips.

Op het DJ platform delen we DJ nieuws, DJ contests, remix contests, interessante artikelen, updates over optreden en de corona crisis en nog veel meer wat allemaal interessant kan zijn voor jou als artiest. In Nederland en België is er nog te weinig ruimte op de juiste plaatsen voor nieuws uit onze scene. Verwacht geen sappige verhalen à la Privé of Story, dat is niet waar wij naar op zoek zijn. Ben jij daar wel naar op zoek? Klik dan even op de link, veel plezier. Wij zijn er voor de DJ’s en artiesten. Dus denk meer aan nuttige informatie en nuttige artikelen waar je ook wat mee kunt als artiest zijnde. 

Tips

Heb je zelf wat interessants gevonden of gelezen? Tip ons! We zullen er voor je induiken en kijken wat we er over te weten kunnen komen. Zelf vinden we ook niet altijd alles meteen, maar met een beetje hulp gaan wij ons er wel in verdiepen voor je en zijn wij allemaal sneller op de hoogte van het laaste nieuws.

Schrijven

Heb jij zelf de kwaliteiten om artikelen te schrijven en je nieuws te delen met je collega’s? Neem dan even een kijkje op onze contact pagina, want wij zoeken regelmatig nieuwe pro’s die artikelen willen schrijven en lessen willen opnemen.

Laatste nieuws

clubs in china en taiwan lijken hun deuren weer te openen na de corona crisis en de uitbraak van het covid-19 virus. Social disdancing

Eerste clubs weer open

Clubs lijken hier en daar op de wereld langzaam weer open te gaan. Zo zijn er berichten van open clubs in Taiwan, China en Zuid-korea.

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie nieuwe projecten bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€ 1500


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€2750


incl. 5200+ members Facebook pagina:

€5000