Pro DJ community

social DJ platform

DJ nieuws

Blijf op de hoogte

Artikelen uit de DJ wereld, artiesten scene, evenementen industrie of horeca. Dat is onder andere wat wij graag willen delen, DJ nieuws!

Wat is er leuker dan het laatste nieuws lezen met alles wat betrekking heeft op jouw hobby en passie? DJ, DJ’en, draaien, clubs, clublife, festivals en evenementen. Wij van Music nation delen regelmatig nieuwe interessante artikelen en nieuws berichten uit onze DJ scene. DJ nieuws! Maak even een gratis account aan en je kunt altijd deze gratis DJ artikelen blijven lezen en zo blijf je dus ook op de hoogte van de nieuwtjes uit de DJ wereld en lees je gratis handige tips.

Op het DJ platform delen we DJ nieuws, DJ contests, remix contests, interessante artikelen, updates over optreden en de corona crisis en nog veel meer wat allemaal interessant kan zijn voor jou als artiest. In Nederland en België is er nog te weinig ruimte op de juiste plaatsen voor nieuws uit onze scene. Verwacht geen sappige verhalen à la Privé of Story, dat is niet waar wij naar op zoek zijn. Ben jij daar wel naar op zoek? Klik dan even op de link, veel plezier. Wij zijn er voor de DJ’s en artiesten. Dus denk meer aan nuttige informatie en nuttige artikelen waar je ook wat mee kunt als artiest zijnde. 

Tips

Heb je zelf wat interessants gevonden of gelezen? Tip ons! We zullen er voor je induiken en kijken wat we er over te weten kunnen komen. Zelf vinden we ook niet altijd alles meteen, maar met een beetje hulp gaan wij ons er wel in verdiepen voor je en zijn wij allemaal sneller op de hoogte van het laaste nieuws.

Schrijven

Heb jij zelf de kwaliteiten om artikelen te schrijven en je nieuws te delen met je collega’s? Neem dan even een kijkje op onze contact pagina, want wij zoeken regelmatig nieuwe pro’s die artikelen willen schrijven en lessen willen opnemen.

Laatste nieuws

monthly picks van free music en gratis remixen op soundcloud.

Monthly Picks June

Gratis muziek is niet altijd goed te vinden. Daarom doe ik het werk voor je. Vind hier de top 10 van deze maand met gratis remixen en edits voor DJ's.

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
tomorrowland online, the book of wisdom kaartje

Tomorrowland online

Dit jaar biedt Tomorrowland toch een oplossing, een online festival! Kaartjes kosten €12,50 voor een dag. Wat vind jij van een online festival? Ga jij erheen?

clubs op ibiza gaan toch weer open in 2020. Komt er dan toch nog een zomer met feesten

Clubs Ibiza gaan open

De eerste opening parties staan op de planning. Ibiza lijkt haar deuren stukje bij beetje te openen. De eerste clubs gaan weer open op Ibiza. Lees het hier.

spotift stopt met ondersteunen van apps van derden. DJ'en met spotify stopt en kan straks niet meer. vanaf de zomer, 1 juli 2020

DJ’en met Spotify

Vanaf de zomer, 1 juli 2020, stopt Spotify met ondersteunen van apps van derden. DJ’en met Spotify in de DJ software kan straks niet meer. Lees hier de alternatieven.

mixcloud live, livestream zonder ban of zonder block of flags. Alles officieel en binnen de regels

Mixcloud live

Wow, wat een geweldig initiatief van Mixcloud! Nu kun je met Mixcloud live, een livestream die niet wordt geblokt of gebanned. Lees hier hoe je dit doet.

monthly picks van free music en gratis remixen op soundcloud.

Monthly picks May

Gratis muziek vinden is niet gemakkelijk voor een DJ. De kwaliteit verschilt enorm per artiest. Daarom selecteren wij iedere maand de 10 beste voor je.

Deze inhoud is voor alleen voor Artist leden.
Log In Registreer je hier
DJ contest van tomorrowland festival. Draaien op tomorrowland als DJ mainstage. Lees hier hoe je meedoet en kunt winnen.

Tomorrowland DJ contest

Jij kunt optreden op Tomorrowland 2021! Lees hier over de DJ contest van Tomorrowland en hoe je hieraan mee kunt doen. Kickstart je DJ carrière.

ibiza clubs corona covid-19 seizoen 2020. gaan de clubs nog wel open of niet. Ushuaia, pacha, amnesia, privilege, es paradis, ushuaïa

Clubs Ibiza kunnen het shaken

Kunnen de clubs op ibiza nog wel open in het zomer seizoen 2020? Hier wat feiten en geruchten op een rijtje. Er zal veel veranderen na de corona crisis!

Hoe kun je tegenwoordig nog livestreamen zonder meteen geblokt en gebant te worden door facebook, youtube en instagram. Gebruik OBS studio voor je livestream en lees de rest hier. Twitch kan ook

DJ livestream ellende

Als DJ zul ook jij in deze tijd een livestream willen gaan doen. Het is niet makkelijk met alle bans en muziek herkenning van Youtube en Facebook. Lees hier de tips!

Coronaproof feest

In de coronatijd een feest geven? Het is deze mensen gelukt! Lees hier hoe ik dit ervaren heb als DJ en hoe het ging. #stayhome #staysafe

TE KOOP

Wegens het verleggen van ambities en mooie nieuwe projecten bied ik de website en/of domeinnamen te koop aan.


Domeinen: musicnation.nl, music-nation.nl en musicnation.be

€ 1500


incl. website, website members, kvk bedrijfsnaam:

€2750


incl. 5200+ members Facebook pagina:

€5000